Litt informasjon om Rød Planteskole og Hagesenter

Rød Planteskole og Hagesenter ligger like utenfor Gressvik/Fredrikstad i hyggelige naturomgivelser. I tilknytning til planteskolen driver vi hagesenter med detalj- og engrossalg. Vi har 35 års erfaring og praksis.

Eieren av bedriften er gartner Steinar Johansen og vi er 12 ansatte, inkl sesong og sommerhjelp. Våre ansatte har lang erfaring og er godt kvalifiserte for å hjelpe kunden på beste måte med mest mulig riktig planteutvalg!

Rød Planteskole har 6 dekar med karfelt og 13 dekar friland. Vi satser på godt allsidig utvalg i prydbusker, løvtrær og nåletrær. Ellers har vi meget godt utvalg av: frukttrær, bærbusker, stauder, roser, kryddervekster, grønnsaker og frø! Alle innkjøpte småplanter er norskproduserte, men vi har også stor egenproduksjon. Fordelen med norskprodusert plante, er at den har et godt utgangspunkt for å møte norske vintre. 


Vi er også medlem av E-plante kjeden som satser på en gruppe utvalgte planter som passer spesielt meget godt for norske klimaforhold. Mottoet er rett plante på rett sted !


Vi har 2.520 m2 veksthus som blir benyttet til produksjon av sommerblomster. Vi bruker store potter til all produksjon. Det gir et godt rotsystem som igjen fører til en ekstra stor og fin plante.Vi har et meget godt utvalg i sommerblomster og ampler. Vi ønsker hele tiden å være oppdatert på nyheter og prøver alltid å ha noe nytt og spennende å tilby. Vi satser på et bredt vareutvalg, alt fra det minste frø til det største treet. Samtidig som vi også tilbyr tilhørende varer som jord, redskap, gaveartikler og alt ellers du kan forvente å finne i et velassortert hagesenter.


01.01.15 valgte Bogrøntkjeden og Hageland å slå seg sammen til en kjede, og dermed så er nå vi med i Hageland kjeden. Hageland er en frivillig hagesenterkjede med hagesentre spredt over hele landet. Gjennom denne kjeden har vi kampanjer og tilbud. Vi vil annonser våre kampanjer og tilbud i våre byaviser.